Geplaatst op Geef een reactie

een lente vol kleur

De lente is begonnen met veel kleur. Het water is nog fris. Een mooi moment om erachter te komen waarom koud water steeds meer mensen enthousiast maakt. 
Mijn tuin is net een toverbal. Ontploft na een natte nauwelijks echte winter. Nu al rode en gele tulpen, veel blauwe druifjes en anemoontjes. De judaspenning en de vergeetmenietjes bloeien en de vaste planten komen weer tevoorschjn. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Iedere dag anders en zeker in deze tijd iedere dag een feest.

Wat heeft dat nou met de zeemeermantel te maken. Niets en veel. De zeemeermantel is te krijgen in veel verschillende kleuren, omdat ik gek ben op kleur. Die kleuren heb ik met veel liefde uitgekozen. Kleuren, die goed staan. Cobalt blauw voor de één en dark petrol voor de ander. Kleuren waar je blij van wordt. Het is een mooi gezicht als een groepje zwemmers, ieder in een andere kleur zeemeermantel, zich samen staat af te drogen en om te kleden. Bijna net zo vrolijk makend als een bloementuin.Zelf word ik helemaal blij van de nieuwe kleur golden glow. En ik ben niet de enige. De voorraad slinkt snel. Gelukkig krijg ik binnenkort nieuwe zeemeermantel golden glow binnen en hoef ik geen nee te verkopen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.