Geplaatst op Geef een reactie

We vieren internationale vrouwendag

winterzwemmen op vrouwendag 8 maart

We vieren internationale vrouwendag op 8 maart. Ik vind het fantastisch dat steeds meer vrouwen mijn favoriete activiteit omarmen. 

In het laatste jaar zijn meer vrouwen actief geworden als openwaterzwemmer of openwater dipper. Vooral vrouwen omarmen de het dippen in natuur water. Ze gaan zeker één keer per week in de winter het koude water in. Mannen zie je minder vaak. De vrouwen doen het voor hun gezondheid en wellbeing. Het helpt ze om contact te maken met de natuur en met hun eigen lijf. 

Als je dit hoort en je denkt, mij niet gezien, dan wil ik je graag overhalen. Uit Engels onderzoek blijkt dat veel vrouwen het buiten zwemmen veel leuker vinden dan ze hadden verwacht. In mijn eigen omgeving zie ik het ook. Vrouwen uit de buurt, vriendinnen, die elke week of zelfs elke dag zwemmen of dippen.  Ze hebben bijna allemaal een eigen zeemeermantel voor na het zwemmen. 

Maakt het zwemmen in buitenwater jou gelukkiger of heb je een zetje nodig om het ook te proberen? Het wordt nog prettiger met een zeemeermantel ofwel de mooiste zwemponcho voor dames. 

We vieren internationale vrouwendag door goed voor onszelf te zorgen, dan kunnen we er ook zijn voor anderen. Trakteer jezelf op een zeemeermantel. Als je samen met een vriendin een zeemeermantel besteld, dan kun je kassakorting krijgen met de kortingscode: lentekorting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.