mijn verhaal

Annelies bij zwemtocht georganiseerd door Zwemanalyse

Annelies tijdens een prestatie zwemtocht


Ik hou van zwemmen

Als ik in een nieuwe stad ben, zoek ik eerst de zwembaden op. In Parijs ben ik alle 50m zwembaden afgegaan en heb gezwommen in het Josephine Baker zwembad in de Seine. Het zwembad in Kopenhagen heeft een indrukwekkende wanddecoratie. Duitsland is onverslaanbaar met prachtige openluchtzwembaden .

Nog liever zwem ik in een meer of in de zee.

Ik kan niet wachten tot ik weer een keer naar het Lake Distict kan gaan. Elk jaar schrijf ik me in voor Zwemmen langs Walcheren. Ik zwem met of zonder wetsuit. Alleen of samen met andere zwemmers. Samen is gezelliger. Kletsen we en drinken samen een kopje gemberthee.

Afdrogen en omkleden hoort er ook bij.

Kan ik dat net zo leuk maken als het zwemmen zelf?

In het dagelijks leven ben ik productontwerper en ontwerp allerlei voorwerpen, die jij in je dagelijks leven gebruikt en die jou vrolijker maken. Dat hoop ik in ieder geval. Dat kan een fiets zijn, een fietstas of een handig haakje voor je jas. Ik maak deze ontwerpen voor diverse opdrachtgevers. Als je nieuwsgierig bent, dan kun je een kijkje nemen op http://www.annelies.design

Ik zag een zwemponcho en dacht: “dat kan anders, mooier en handiger.” Ik ben zelf modellen gaan maken. Samen met mijn winterzwemvriendinnen zijn we ze gaan gebruiken. Zo is de zeemeermantel® geboren, als trouwe metgezel voor alle openwaterzwemmers.

In het voorjaar begint het echte openwaterzwemmen. Ik zat dagen achter de naaimachine om zeemeermantels® te maken voor mijn zwemvrienden. Ze zijn er hartstikke blij mee.

Ze bedenken allerlei mogelijkheden om de zeemeermantel nog meer te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld op de camping. Op de boot. In de sauna. Of gewoon thuis op de bank.

Openwaterzwemmen wordt ieder jaar populairder.

Steeds meer mensen, die genieten van zwemmen in open water ook in de winter, kunnen plezier hebben van een zeemeermantel®. Daarom heb ik besloten de zeemeermantel® in productie te nemen. Ze worden nu gemaakt in Polen. Ik heb al veel zwemmers blij kunnen maken met deze bijzondere zwemponcho.

Zelf vind ik het bedrijf zeemeermantel® een groot avontuur. Ik ben nog iedere keer verrast het goed het mensen staat. Wanneer heb je nou zo’n mooi groot kleurvlak aan? Om vrolijk van te worden!

Ik vind het een feestje als we allemaal met een zeemeermantel in een andere kleur samen nog even nagenieten van een mooie zwemtocht.

Annelies

Annelies zwemt graag in buitenwater. Zo kwam ze op het idee van de zeemeermantel.
Ik hou van zwemmen