Geplaatst op Geef een reactie

eerste nieuwsbrief zeemeermantel

Twee dames in een omkleed poncho van zeemeermantel® staan met hun voeten in het water van een bosmeer

Vandaag is een spannende dag! We presenteren de allereerste nieuwsbrief van Zeemeermantel, met echt nieuws. Deze zomer hebben we jullie mening gevraagd over de Zeemeermantel en de reacties waren overweldigend positief. Het is duidelijk dat velen van jullie dol zijn op hun Zeemeermantel.

Het begon allemaal tijdens een vakantie in het Lake District in 2019, waar het idee ontstond om een unieke omkleed poncho te ontwerpen. Met een beetje moed, hulp van een Poolse producent en mijn computervaardige zoon, lanceerden we in 2020 onze webshop. Sindsdien worden onze Zeemeermantels het hele jaar door besteld.

We hebben ook gevraagd wat mensen ervan weerhoudt om een Zeemeermantel te kopen. Een veelgenoemde reden was de relatief hoge prijs, hoewel velen opmerkten dat de poncho zijn prijs waard is.

We begrijpen dat de prijs voor sommigen een struikelblok kan zijn. Daarom willen we uitleggen dat de kosten voortkomen uit de productie in Europa en het gebruik van hoogwaardig wafelkatoen in ons ontwerp. Daarnaast worden onze Zeemeermantels gewassen tijdens de productie om onverwachte krimp na aankoop te voorkomen.

Om tegemoet te komen aan onze klanten, hebben we besloten om de prijs van de Zeemeermantel met €10 te verlagen. De verzendkosten worden apart in rekening gebracht bij aankopen onder de €100. We hopen dat deze veranderingen onze Zeemeermantels nog toegankelijker maken voor iedereen.

Direct naar de winkel

Wil je een review schrijven?

Jouw ervaringen zijn voor ons van onschatbare waarde! Zou je een moment willen nemen om jouw gedachten over de Zeemeermantel met ons te delen op de website? Het is heel eenvoudig – volg gewoon de Webwinkelkeur-link op onze website. We kijken uit naar jouw waardevolle feedback.Direct naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.